informatie en voorwaarden 2018

Reglement Stichting Living Statues Oosterhout

– Deelname aan de wedstrijd is alleen geldig bij volledig ingevulde inschrijfformulieren via de website.

– Inschrijven kan van 12 december 2017 t/m 1 mei 2018

– De organisatie verleent zich het recht om diploma’s en/ of bewijstukken aan te vragen m.b.t. controle van de ingeschreven categorie (Professionals).

– De wedstrijd vindt plaats in het Centrum van Oosterhout.

– De organisatie maakt de plattegrond/ indeling van de standplaatsen en houdt hierbij enkel rekening met eisen zoals stroom- en watervoorziening.

– Er is ruimte voor max. 45 beelden in totaal. De aantallen per categorie kunnen hierbij verschillen. Vol=Vol

– Vergoeding bij deelname: De (onkosten)vergoeding verschilt per categorie ( het bedrag is incl. overige kosten zoals reiskosten, BTW e.d.) Deze vergoeding wordt op de dag zelf contant overhandigd.
Professionals ( NL): €185,-
Professionals Internationaal: €250,-
Amateurs: € 100,-

– Prijzen. De prijzen worden op de dag zelf uitgereikt middels een cheque tijdens de prijsuitreiking. Indien het een geldprijs betreft wordt het gewonnen bedrag uiterlijk 1 maand na de wedstrijd overgemaakt op uw bankrekening.

Professionals:
1e prijs: €325,-
2e prijs: €225,-
3e prijs: €125,-

Amateurs:
1e prijs: €125,-
2e prijs: €100,-
3e prijs: €75,-

Publieksprijs: Het beeld met de meeste stemmen van het publiek wint €175,-

– Op de wedstrijddag ontvangt iedere deelnemer een lunchpakket incl. drinken. Evt. begeleiding moet zelf wat te eten meenemen. Vanzelfsprekend is er voor iedereen koffie en thee aanwezig.

– Tijdens het evenement kunnen beeldopnames gemaakt worden ( foto en/of film). Bij deelname aan de wedstrijd stemt de deelnemer automatisch toe dat deze opnames gebruikt mogen worden voor publicitaire doeleinden.

– Één week voorafgaand aan de wedstrijd ontvangt u per mail van ons een schrijven met alle benodigde informatie zoals locatie, telefoonnummer van contactpersoon, e.d.

– De organisatie zorgt voor gratis parkeerplaatsen.